István Tárkányi a vazut un articol scris de Moise Guran pe blogul lui si hat, la lupta cea mare, rob cu rob sa ne unim si pe Dragnea sa-l iubim. De ce am atras atentia unui astfel de subiect? Pai pentru ca tovarasul István Tárkányi nu a scris in Adevarul niciun articol despre htiile facute de sefii UDMR, deci fie e de acord cu ei si e complice, fie are el un clenci cu Moise Guran – care fie vorba intre noi, are mai putini cititori ca DigitalPress, care e vai de capul lui ca ziar online, abia de atinge in zilele lui bune 10.000 de cititori pe zi!

Meci de box intre István Tárkányi si Moise Guran

Ce a gresit Moise Guran? In general multe, dar in cazul de fata se intreba de ce fix in ziua aniversarii centenarului – pardon, a momentului in care PSD a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, UDMR cere autonomie si sprijin de la PSD. Nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase celor ce au fost mereu de partea hotilor la guvernare, nu-i asa? Sau gura pacatosului nu poate spune si adevarul? DA, este evident ca UDMR santajeaza PSD-ul, nu sunt dubii.

Asadar ce vrea de fapt István Tárkányi de la Moise Guran? Cred ca nimic dar nu avea ce scrie in decembrie, ce a zis el – sa mai pisam putin moneda pe autonomia din asa zisul Tinut Secuiesc. Pentru? Nu poti sa scrii despre autonomie fara sa scrii despre Moise Guran? Se pare ca nu.

Liviu Dragnea si Kelemen Hunor

Meci de box intre István Tárkányi si Moise Guran