Asa e viata asta, cand nu te astepti iti pica cate ceva sub ochi, citesti te documentezi si tragi concluziile. O sa revenim asupra unor idei si concluzii legate de publicatia antiromaneasca Corbii albi, azi insa o sa vedem cine este si ce vrea Stefan Ciocan. Omul este editorialiast la Glasul Hinedoarei, unde tuna si fulgera la adresa guvernarii. pana aici e ok, doar ca printre editriale mai strecoara si cate ceva antiromanesc. Teoretic cred ca este fie un maghiar cu pseudonim romanesc, fie unul platit de maghiari sa mai arunce cu noroi.

Antiromanismul cu nume romanesti la Hunedoara – Stefan Ciocan

Cum am ajuns la concluzia ca Stefan Ciocan este maghiar? Cautand printre articole [ editoriale ] am descoperit ca omul are numai cuvinte de lauda fata de Victor Orban, considerat de el un erou asemeni lui Stefan I al Ungariei, ceea ce este deja „batator la ochi”. Expresiile de tip „Scanteia”:  Ungaria condusă de Orban cunoaște o dezvoltare economică fără precedent, sunt clar scapari ale inconstientului, in goana dupa elcoventa. Mai clar ajungem la aceste rezultate observand ca nu gasim nimic „de rau” despre Orban, nici macar un cuvant, iar omul nu este sfant, asta-i sigur!

O alta dovada sunt subiectele cautate cu ravna, romanii fiind numiti „eliberatori ai Ardealului” in derandere printre subiecte in care sunt facuti cu ou si otet. Departe de noi ideea ca traim intr-o tara perfecta, ba mai mult cine ne citeste vede ca nu scapam nicio ocazie sa criticam guvernarile, cu scopul de a arata alegatorilor unde si cine greseste, fara insa a denigra poporul, fie el format din romani, maghiri, secui sau sasi si evrei. Cand generalizezi si spui fe romanii fie maghiarii, deja ai „calcat” stramb – parerea mea.

Ștefan Ciocan