Vor fi sau nu vor fi anticipate in Republica Moldova in 2016? Eu zic ca da, nu stiu daca pana in martie sau pana la sfarsitul anului, dar cu siguranta vor fi alegeri si poporul va vota iar ce-i trece prin cap. Sa speram ca-i trece ceva bun, dar nici asta nu pot sa jur cu mana pe cravata de pionier! Sincer nu stiu ce sa mai cred, vad ca Mihai Ghimpu s-a apucat sa mearga pana in panzele albe alaturi de Plahotniuc, treaba sa – acum avem alternative si nu mai suntem obligati sa votam singurul parttid pro-romanesc din Moldova. Adio domnule Ghimpu!

Vor fi sau nu vor fi anticipate in Republica Moldova sau Plahotniuc va castiga?

Am mai spus si azi si ieri ca nu pricep ce urmaresc partidele asa zise pro-europene, na ca am preluat treaba asta cu asa zise, pentru ca acum chiar ma indoiesc ca le intereseaza calea Moldovei, mai degraba averile lor. Teoretic ori avem alegri Anticipate ori trei ani vom sta cu Plahotniuc sef de guvern, finul sau sef de parlament, iar singurul vinovat de furtul miliardului va ramane Vlad Filat. Garantat!

De ce insista toti din AIE-ul asta nou cu Vlad Plahotniuc premier, nu inteleg, nu stiu si nici nu cred ca este o alta explicatie decat faptul ca Plahotnouc nu accepta refuz si umilire. Adica cum, tocmai el sa vrea ceva, sa se riste si sa vorbeasca in public – ferm convins de victorie si minune, mutulica de la Condrita, presedintele despre care se credea ca nu are sange in … stiti voi unde, il respunge de doua ori la rand in 24 de ore? Adica 2 -0 pentru Timofti? Eu zic ca ori auzim ca oligarhul a fugit in Patagonia de rusine, ori isi face propriul guvern cum aveau fracezii in timpul ocupatie naziste. Unde? Pai in Elvetia, Germania e ocupata de ja de Topi? 🙂

Vlad-Plahotniuc-si-PD

Vor fi sau nu vor fi anticipate in Republica Moldova sau Plahotniuc va castiga?