De ce este vinovat Vlad Plahotniuc sau ce i se poate imputa oligarhului? Am vazut un articol scris pe blogul Gandrabur, prin care se incearca un rationament gresit care duce evident la un rezultat gresit. Se explica ca inca nu este dovedit ca Vlad Plahotniuc este corupt, ca detine in buzunar toate institutiile importante din statul Republica Moldova, etc. Da, este corect, in justitie nu s-a demonstrat  dar in schimb au demonstrat jurnalistii. Nu are efect juridic, dar pe de alta parte, nici el nu a demonstrat ca nu este corupt, ca nu manipuleaza sau ca nu este impicat in atacurile raider. Deci scor zero la zero, nici pro nici contra!

De ce este vinovat Plahotniuc sau ce i se poate imputa oligarhului de la PD

Corneliu GandraburBlogul lui Gandrabur ne spune ceva: oare toti suntem platiti de mai stiu eu cine? Uite, eu nu-s, deci ce concluzie pot trage de aici? Ca nu este nimeni platit pentru a lupta cu Plahotniuc? Dupa mintea boggerului DA, asta e concluzia corecta, justa! Ce i se imputa lui Plahotniuc? Ca insista in nominalizarea sa, cu riscul de a distruge tara! De ce am eu dreptate si nu Corneliu Gandrabur? Pentru ca nici el, la nivelul sau intelectual nu ma poate convinge ca Plahotniuc este semizeu si singura persoana din Moldova care poate aduce liniste. Din potriva, chiar daca nu sunt sondajele adevarate, poate ca nu 99% din populatie nu-l are la inima, poate ca or fi 50%, asta insemna ca e Vlad Plahotniuc bun? NU, inseamna ca nu are scruple, ca manipuleaza! Iar asta nu este ceea ce poate dori poporul!

Mai am una buna, la Publika TV nu se dezbate niciodata – adica zero % – daca este sau nu Plahotniuc cinstit, este sau nu este implicat in atacurile raider sau in furtul miliardului, vanzarile de la aeroport, etc. Deci daca nu esti cinstit, in media pe care o controlezi – nu sariti acum cu alte exemple, faptul ca sunt sute de criminali pe glob, nu-i dai exemplu ca sa dovedesti ca esti curat, ci doar ca sa fii inclus pe lista lor, a criminalilor! – atunci cum sa fii prim ministru?

La final un singur lucru: m-am saturat ca de fiecare data cand esti dovedit hot si bandit, sa-mi raspunzi aratand cu degetul la altii! In ochii mei nu te scuzi, ci te acuzi si recunosti ca esti un mare hot si bandit! Nu ma refer la cineva anume, ma refer la cei ce-si cauta scuze in loc sa demonstreze ca-s nevinovati!

De ce este vinovat Plahotniuc

De ce este vinovat Plahotniuc sau ce i se poate imputa oligarhului de la PD