Cele cateva partide care-l sustin pe Vlad Plahotniuc la functia de premier au avansat pentru azi la ora 12 acelasi candidat, ceea ce drept sa spun imi da dreptul sa consider ca presedintele Nicolae Timofti a procedat corect si nu i se mai poate imputa nimic. Ieri la Publika TV au dat in continuu doar pareri contra presedintelui si sustienri pentru Vlad Plahotniuc. Deci nu cred ca cineva de le postul TV mai are curajul sa-mi spuna ca este integru!

Vlad Plahotniuc insista sa fie numit premier in Republica Moldova

Ieri i se reprosa lui Nicolae Timofti ca nu se gandeste la binele tarii, la stabilitate – azi descopara ca de fapt cei patru asa zisi semnatari ai coalitiei de guvernare: Mihai Ghimpu, Marian Lupu, V. Ivanov si I. Balan sunt cei care nu se gandesc la nimic decat la fotoliile lor. Ok, sa zicem ca presedintele Timofti nu vede limpede situatia, dar sa propui in mod repetetat la fotoliul de premier pe cel mai detesstat om din Moldova, asta mi se pare iresponsabilitate.

Adica o sa vina acum Marian Lupu si o sa-mi spuna ca din lista aia nesfarsita de membri PDM nu a gasit alt candidat decat Vlad Plahotniuc? Atunci inseamna ca Partidul democrat sta mai rau decat credeam noi, are un singur oligarh si atat, restul sunt niste nulitati, care nu merita sa fie premieri. OK, bune de stiut, sa nu va mire la alegeri ce va face poporul cu partidul vostru: la ghena de gunoi a istoriei!

Poate fi demis Nicolae Timofti pentru ca l-a respins de doua ori pe Vlad Plahotniuc? Teoretic DA, practic nu prea cred. De ce? Pentru ca varianta cu Andrian Candu Presedinte, Vlad Plahotniuc pus premier imediat si PD cu toate haturile in mana, nu va fi acceptata de 2/3 din parlamentari! Sau daca DA, atunci e vai si amar de tarisoara asta, inseamna ca papusarul chiar ii are pe toti in buzunar, ceea ce practic inseamna ca intreaga clasa politica este compromisa!

Plahotniuc reconfirmat

Vlad Plahotniuc insista sa fie numit premier in Republica Moldova