Ma si gandesc oare c ele-a dar Plahotniuc la astia sa manance de nu gandesc de loc, dar pana la urma nu e problema mea, asa am ajuns sa aflu ca Ion Manole, un alt mega super extra blogger de la Vox.Publika e suparat pe Traian Basescu ca-l critica pe seful sau. Hai sa-i explic eu cum sta treaba, cand lucrezi la un oligarh, dar in serviciu public ( sau publika). pe scuirt vine cam asa: nu-l lingi pe sefu’ ca nu e deontologic, daca stie cineva de la postul TV si site-ul lor ce e aia!

Ion Manole e suparat pe Basescu ca-l critica pe sefu’ Plahotniuc

Acum sa zicem mai pe lung, de ce nu est ecorect sa stai pe un post TV public, sau pe site-ul acestuia si sa tot lingi dosul sefului. Pentru ca de obicei se cere sa fii echidistant, dar cum nu poti sa-l critici, nici nul lauzi, nici pe el nici pe cei ce-i sunt adversari politici directi. Nu pricepi? Uita-te la Andreea Esca, nu pentru ca e la Pro TV – alt super extra post TV, ci pentru vca e o adevarata profesionista! Nu rade, nu zambeste si nu face aluzii. Spune clar, cutarescu e acuzat, ala a spus si cu asta gata, trage concuzia cine vrea si cum poate!

Ce o fi cu Plahotniuc, se sperie ca ia Traian Basescu cetatenia Republicii Moldva si ajunge presedinte, ori prim ministru, ori ceo mai ajunge el? Clar, daca primeste Traian Basescu cetatenia si nu se aliaza cu niciun partid din paralamentul moldovenesc, ci cu Maia Sandu, Oleg Brega sau mai stiu eu cine, ia 99% din voturi! Ne mai promite ca intram in Uniunea Europeana in cateva luni de la desemnarea sa, gata voturile! Pe urma da vina pe rusi – si are dreptate, iarasi gata! Iar dac aridica nivelul de trai cu 10-20%, o sa-l pupam si pe chelie, ca ne-a salvat!

Traian Basescu in MD

Ion Manole e suparat pe Basescu ca-l critica pe sefu’ Plahotniuc