Azi am decis sa sap putin prin trecutul lui Igor Dodon, cel mai mare sef de azi din PMAN, care ne promite ca va curata Republica Moldova de corupti. Acum nu stiu daca se referea si la colega sa de partid si proteste, Zinaida Greceanîi. Dac ava mai aduceti aminte, prin 2008 cand doamna  Zinaida Greceanîi era sefa de guvern iar marele si viteazul luptator anticoruptie Igor Dodon era ministrul Economiei, DA – chiar ei i-au vandut lui Vlad Plahotniuc hotelul Codru si au adus un prejudiciu de 160 de milioane de lei!

Oare Dodon va pune capat jafului din tara sau o va pune sub acuzare pe Greceanîi?

Mai tineti minte afacerea cu sanatoriul „Moldova” din Odesa? Sa cautam oare cine l-a vandut la un pret de nimic? Sa fie acela chiar luptatorul de azi Igor Dodon? Acum sa-l aud pe avocatul puscariasului Viorel Topa, cum il scoate basma curata pe actualul sau coleg de „presupusa guvernare” a tambalului moldovenesc! Iar povestea hotelurilor prihvazizate de Dodon continua, cateva nefiind achitate nici azi, dar cei care au licitat corect nu le mai pot avea! De ce? A, stiu Basescu si Ghimpu sunt de vina, am inteles, scuzati-ma va rog!

Dar cu siguranta stiti povestea lui Alexandru Dodon, fratele oligarhului PSRM, pe atunci luptator PCRM si carmuitor al Ministerului Economiei. Ghici ce a facut el, ca sa-si ajute putin fratiorul! I-a dat voie sa fie singurul care importa carne in Moldova, sau mai exact care elibera licentele! S-au inchis cateva fabrici, nu e mare lucru, cateva mii de someri in plus nu aveau cum sa dauneze economiei infloritoare a Republicii Moldova! Bravo domnule Dodon, cand ziceati ca se incepe curatenia oligarhilor prin justitie? 🙂

Dodon si Plahotniuc

Oare Dodon va pune capat jafului din tara sau o va pune sub acuzare pe Greceanîi?