Am inteles ca principala dorinta a sustinatorilor celor trei partide protestatare este sa avem alegri anticipate. Atunci de ce mai cer si alte bazaconii, dat jos cutare si pus cine? Inlocuit cutare si adus altcineva in loc, dar de ce nu se spun si nume, sa stim din start cine este pe placul protestatarilor? Mie mi se pare o joaca, deci anticipate dar pana atunci stai sa vezi ce mai vreau. Ok, facem anticipate si cum esti sigur ca vei castiga, faci matale ce vrei si cum vrei. Alta treaba daca te trezesti peste cateva luni cu lumea in piata, ai sa pleci sau te lipesti de scaun cu super glue?

Ce vrea de fapt Platforma DA sau cine e in spatele ei si ce urmareste de fapt

Stiti ce mi s-a parut bizar la alianta celor trei: Dodon, Usatii si Nastase? Ca ultimul a renuntat la principala idee din PMAN, drumul european, pe cand cei doi pro rusi nu au renuntat la nimic, ba inca sustin sus si tare ca nici nu au de gand sa renunte. Revenind la ideea initiala, daca vrei anticipate, stii ca astia sunt corupti, atunci de ce mai lungesti lista cu pretentii? Ca sa enervezi lumea, sa arati ca astia nu vor sa faca ce vreti voi?

Miscarea lor este ceva d egenul: vrem unirea cu Romania, dar pana atunci mai da cateva mere, un prun si o salata de varza! Pai ce treaba mai au alegerile anticipate cu actuala guvernare? Alegem, vedem ce iese si daca nu a iesit bine, tragem ca de on=bicei concluzia: era mai bine inainte! 🙂

Constantin Cheianu

Ce vrea de fapt Platforma DA sau cine e in spatele ei si ce urmareste de fapt