Dupa ce Andrei Nastase a anuntat ca pune batista pe tambal, am zis sa investigam si noi putin mai atent cine face parte din Clanul Nastase si ce fac ei la Jurnal TV. Asa am descoperit ca Eugenia Nastase, cumnata sa lucreaza si ea la Fabrika Topilor, adica la Jurnal TV. Ghici ce functie are? Director de stiri la Jurnal TV. Adica mai pe scurt, cum ii place domnului Cheianu sa spuna, sotia lui Vasile Năstase face stirile la Jurnal TV, pe banii oligarhului Viorel Topa. Cine este invitat la stiri, la dezbateri, la cabinetul din umbra? Clanul Nastase, evident!

Clanul Nastase la Jurnal TV, – Eugenia Nastase – director de stiri si angajata lui Topa

Platforma dreptate si Adevar, nu cei din piata ci liderii ei, inghesuiti sau nu in partidul de buzunar al oligarhului, condamnatului Viorel Topa, uita sa ne explice cum de toti sunt de ani buni platiti din banii de la Aeroportul Chisinau, care sunt legaturile cu fugarii din Germania si multe altele. De cenu poti avea incredere in clanul Nastase? Pentru ca minte cu nerusinare, iar ca sa demonstrezi asta e suficient sa analizezi doua cate doua declaratiile sale. Nu sunt ruda cu Topa, ba sunt afin, adica ruda! Asta a fost prima! Nu facem partid, suntem organizatie civica, ba facem partid ca ne trebuie! Nu ne aliem cu Dodon si Usatii, ei sunt ciuma tarii, a ba da ne aliem si punem batista pe tambal, ca e muzica prea tare!

Suntem pro – europeni, dar ca sa-l dam jos – de unde mai domnilor sa-l dati, ca el nu e sus si nu va fi, ci doar in spatele afacerilor murdare – pe Plahotniuc nu mai mergem in Europa, lasa ca e bine si in Rusia! Deci cum imi merge mie bine asa fac! Asta este clanul Nastase! Iar ce vrea el? Sa nu se duca de rapa munca sa de un an ( care an, parca nu ati inceput protestele in urma cu 12 luni, cat are anul? ), alta minciuna, ca si sutele de mii de simpatizanti din PMAN. Un calcul simplu arata ca daca la fioecare dintre cei trei – Nastase, Dodon si Usatii – ar fi fost 100 de mii de protestatari si sustinatori, am fi avut acum o saptamana, poate si azi sau maine, aproape jumatate de milion de oameni in piata! Am fost acolo, nu erau nici 10 mii! Asa ca, pune batista pe tambal si mergi la nasul in Germania, minte-i pe nemti daca poti!

Clanul Nastase

Clanul Nastase la Jurnal TV, – Eugenia Nastase – director de stiri si angajata lui Topa