Am mai scris despre faptul ca Nicolae Josan minte si se preface, ca ne minte in fata si ce este mai grav, ne jigneste. Cat mai rabda poporul sa fie mintit? Nu stiu, probabil ca mult, daca este s ama iau dupa viteza lui de reactie. Mi-a placut ieri de Vitalie Călugăreanu la TVR Moldova, cand i-a zis lui Andrei Nastase: ne aliem cu Statul Islamic ca sa-l dam jos pe Bashar al-Assad? Asta e solutia propusa de Plaforma DA? Se pare ca raspunsul este evident DA. A mai facut in trecut generalul Antonescu planul asta, ma aliez cu nemtii si iau Basarabia, apoi … apoi a fost executat si nici Basarabia nu am luat-o!

Nicolae Josan mai da odata cu bata in balta – pe FaceBook, dar si in public

Marele si inegalabilul Nicolae Josan mai da odata cu bata in balta, de data asta pe pagina cantaretei de muzica populara Veta Ghimpu Munteanu. Cum atunci cand esti platit ca mercenar politic nu poti sa taci, trebuie sa justifici leafa, Nicolae Josan a gasit de cuviinta sa-i batjocoreasca iar pe cei care nu-l sustin, asa ca ne-a explicat de ce nu sta el in cort cu protestatarii: Nu sunt un golan cu f..ul gol, am afaceri, etc. Deci ai inteles nu-i asa cine sunt Josanii?

Seful sau direct, tovarasul Andrei Nastase si-a dat si el iar arama pe fata la TVR, cand enervat ca nu este sustinut de Vitalie Călugăreanu – cred ca nu-l mai prinzi a doua oara la TVR, le ramane doar Jurnal TV, care nu pune intrebari niciodata – a spus: pai si vreti sa renunt la munca mea de un an de zile din piata? Apoi rapid vazand dezgustul de pe fata analistului, zice: nu doar munca mea, a celor din piata, evident. Apoi iar uita si incepe: m-am jetfit, mi-am patat imaginea, dar nu ma las! Clar, nu prea face fata presiunii presei libere, asta e viata domnilor Nastase si Josan! Va mai prindem noi, stati fara grija!

Nicolae Josan la Londra

Nicolae Josan mai da odata cu bata in balta – pe FaceBook, dar si in public