Andrei Nastase vea sa puna batista pe tambal pentru doi ani, apoi il pacaleste pe Igor Dodon si schimba iar volanul pe dreapta, catre Uniunea Europeana. Mare scofala ca doi ani trecem pe vectorul rusesc, poate ca me lasa si gazul mai ieftin, cine stie? Apoi poporul intelege ca trebuie sa o luam spre Europa si Dodon renunta de buna voie, impreuna cu Usatii si ii da fraiele finului lui Victor Topa. Pe bune domnule avocat al Topilor?

Andrei Nastase pune batista pe tambal pentru doi ani si apoi il pacaleste pe Dodon

Penibila incercarea de a drege declaratiile de la Pro TV facute in emisiunea In profunzime a Lorenei Bogza. Dupa ce ne spune clar ca va „pune batista pe tambal” in ceea ce priveste implementarea acordului de asociere cu Uniunea Europeana, cam doi ani daca este sa-l credem pe Renato Usatii,  acum vrea sa ne convinga ca nu aspsu asta, ca populatia va vedea ce bine ne merge cu Andrei Nastase prim ministru si o sa-l roage sa-l dea la o parte pe Igor Dodon si sa implementeze Acordul de asociere.

Eu am impresia ca el este de vina ca cei doi Topi au fost condamnati, are ceva pe creier si nu poate judeca sau intelege ce zice el, dara-mite altii. Parca-l si vad pe Andrei Nastase la procesul Topilor: domnule judecator, invinuitii Topa nu au furat, ei au pus batista pe bani, ca sa nu-i ia vantul, i-au pus la ei in buzunar doar ca sa nu-i fure Plahotniuc, nici vorba sa fure. Ma si mir cum de nu l-au crezut judecatorii – niste inculti ca si noi, desigur! 🙂

Andei Nastase si Dodon

Andrei Nastase pune batista pe tambal pentru doi ani si apoi il pacaleste pe Dodon