In 2015 Nicolae Josan dadea de toti peretii si fulgera cand venea vorba de protestele lui Dodon si Usatii, azi este prietenul lor de dialog, de guvernare – viseaza, dar nu poti face ceva pe visul omului, nu-i asa? La fel ca si finul lui Topa, tovarasul Andrei Nastase care jura ca nu e ruda ( afin, din spusele ulterioare ) cu interlopul Viorel Topa, asa face azi si Nicolae Josan ( si fiul ), uita ca i-a facut cum ii venea la gura si bate palma cu Iuda. Asa-i moldoveanul, parul lung si mintea scurta – nu o spun eu, ci Eminescu!

Nicolae Josan din 2015 nu seamana cu cel din 2016, nu-i iubea pe Dodon si Usatii

”Lumea noastră încă rătăcită, zăpăcită și sărăcită, manipulată de dihorii bandiților de la guvernare, îi crede pe acești clowni”

Nicolae Josan, 2015 despre Usatii si Dodon

O singura intrebare pentru Platforma DA, desi stiu sigur ca iar o sa ne mintiti, cum a fost si cand jurati ca va deziceti de platforma daca se face partid, dar nu conteaza – noi rabdam, deci ia spuneti ati facut alianta cu cownii Dodon si Usatii? Adica ati ajuns la circ?  Sa nu ma invinuiti pe mine, dumneavoastra ati zis, ce-i drept abia astept sa imi explicati cum alba-i neagra la Partidul DA!

Deci l-ati facut pe Mihai Ghimpu Iuda pentru ca s-a aliat cu PD si PLDM ca sa nu schimbe cursul european, desi stai ca Plahotniuc trebuie judecat, acum vad ca v-ati aliat fix cu cei pe care-i urati cel mai mult, ca sa scapati de Plahotniuc. Adica fix ca domnul Ghimpu, nu-i asa tovarase Josan? Iar eu trebuei sa va cred, pentru ca baiatul matale canta frumos ode lui Dodon si Usatii?

Nicolae Josan

Nicolae Josan din 2015 nu seamana cu cel din 2016, nu-i iubea pe Dodon si Usatii