Premierul Romaniei Dacian Ciolos ii contrazice pe Igor Dodon si Andrei Nastase in ceea ce priveste imprumutul acordat de tara vecina Moldovei. Astfel desi cei doi se laudau in cadrul emisiunii In Profunzime in fata Lorenei Bogza ca banii vor veni neconditionat, iata ca daca nu sunt reforme adevarate, nici bani nu sunt de dat! Mai pe scurt, degeaba amagiti poporul, in curand o sa tiparim lei pe banda rulanta ca sa platim pensii si salarii la bugetari!

Dacian Ciolos ii contrazice pe Igor Dodon si Andrei Nastase

Nu stiu de ce tot spera personaje precum Andrei Nastase ca va plati facturile cu bani romanesti, cand nici macar odata nu a spus un multumesc romanilor. Evident ca pe el nu-l afecteaza cu nimic saracia din Moldova, el are banii pusi la pastrare impreunva cu nasul sau in Germania. Dar sa vedem pe unde scot basmaua cand vor trebui sa explice moldovenilor de ce traim si mai rau, imediat ce vor prelua puterea.

Joi expira termenul limita dat de Dodon, Usatii si Nastase guevrnarii, iar ei au promis ca vor organiza actiuni de nesupunere civica, fara a ne explica clar ce inseamna asta, dar cum vorba romanului, numai maine nu-i poimaine, am rabdare pana joi. Vedeti semnul lui Dacian Ciolos? Cam atat mai este pana funia ajunge la par, apoi am eu asa impresia ca toata multimea mintita de asta vara si pana in miez de iarna, o sa-i dea putina nesupunere exact aliantei celor trei crai de la rasarit ( Dodon, Usatii si Nastase)!

Dacian Ciolos