Ma uitam ieri la televizor si am descoperit ca pana si TVR este sa zicem asa, aservit politic, iar faptul ca Mircea Dinescu a devenit din tanaraul revolutionar cu puloverul saracacios un aparator bogat al puterii  si al PSD-ului in special, ma dezgusta profind. Trecand peste faptul ca la Realitatea TV avem doar emisiuni contra presedintelui si pro PSD + ALDE, ca la Digi 24 vedem exact opusul dar cu mai putina indarjire, ce concluzie tragem? Ca nu prea mai avem televiziuni unde putem vedea stirile asa cum sunt ele de fapt.

Televiziunile din Romania impartite intre partide, intre putere si opozitie

Asa cum am spus mai sus, am ramas profund dezamagit cand aseara am vazut pe postul national TVR cum Mircea Dinescu si cu inca un invitat – imi cer scuze ca pentru mine era un necunoscut, la fel ca si moderatorul care era vadit impotriva celor ce au manifestat in Piata Victoriei, luau apararea unui condamnat precum Dragnea care-si daduse evident ordonanta pentru el si prietenii sai – de unde stiu sigur? Pai daca nu se dorea asdta, se excludea categoria respectiva: politicieni!

Nu am sa zic ca poate partidele de opozitie sau Klaus Iohannis nu au un amestec in manifestatiile din Piata Vicotriei impotriva Ordonantei 13, am sa zic mereu ca nu asa se face jurnalism la postul TV de stat, cel pentru care platim cu totii, fie prin taxa Radio pana acum ceva vreme, fie prin taxe si impozite acum. Deci niciodata nu ataci opozitia in mod vadit, chemi ambele tabere daca tot vrei dezbatere, dar asa ceva mai rar ai sa vezi la PSD si ceea ce el controleaza.

 

Televiziuni

Televiziunile din Romania impartite intre partide, intre putere si opozitie