Nicolae Timofti ar avea sansa sa devina cel mai iubit presedinte al Republicii Moldova daca azi va respinge propunerea lui Vlad Plahotniuc ca premier. De pierdut nu mai are ce, caci oricum va fi schimbat din functie la termen sau inainte de finalul mandatului. Marian Lupu a decis, seful sau Vlad Plahotniuc este optiunea PD la functia de premier, de ce? Nimeni nu intelege cum de a ales Vlad Plahotniuc sa fie picatura care a umplut paharul?

Vladimir Plahotniuc a fost propus premier de catre PD

In 2010 Vlad Plahotniuc era un zvon, o umbra despre care se vorbea in Moldova, azi a devenit cel care a reusit sa scoata tota tara la protest! Cum va reactiona presedintele Timofti, ce va face poporul? Daca ma intrebati pe mine, eu cred ca daca Vlad Plahotniuc nu va fi nominalizat de presedinte, vad ca intarzie sa dea raspunsul, probabil asteapta protestatarii din PMAN, pentru a avea sa zicem asa, sprijimul lor.

Ma stept sa avem un discurs al presedintelui Nicolae Timofti prin care sa ne spuna ca statul este capturat de Vlad Plahotniuc, ma astept ca la votul din Parlamentul Republicii Moldova fie Mihai Ghimpu fie o parte din cei 14 deputati ex-comunisti sa-i intoarca spatele lui Plahotniuc, pentru a nu se desfiinta politic. Ma astept la multe, incusiv la cel putin 500.000 de moldoveni iesiti la proteste incepand de maine. Cred deasemenea ca poporul il poate prinde pe Plahotniuc si il poate da pe mana justitiei, caci deja ne indreptam catre o tara tip SRL sub conducerea lui Vlad Plahotniuc. Voi alegeti in ce tara vreti sa traiti in continuare!

Plahotniuc si Lupu

Vladimir Plahotniuc a fost propus premier de catre PD