Andrian Candu sau Vladimir Plahotniuc, cineva fi noul premier al Republicii Moldova? Azi Platforma DA a reusit iar sa adune poporul in PMAN, pentru ca evident toti cei care au manifestat pana acum au inteles ca degeaba au facut-o daca acum stau acasa. Nu stou cati moldoveni sunt acum in Piata Marii Adunari Nationale, dar cred ca atatia cati sunt e suficient ca sa se inteleaga ca poporul nu-l mai vrea pe Plahotniuc sau neamurile sale la conducrea Moldovei!

Andrian Candu sau Vlad Plahotniuc – Finul sau nasul premier in Moldova?

Trecand peste faptul ca Nicolae Timpfti nu are ce face si va trebui sa numeasca ceea ce isi doreste Parlamentul, asa cum este el acum – iar daca-l demit pe Timofti, isi vor pune pe altul care sa-i sustina, caci au majoritatea deja, cred ca a venit momentul ca poporul sa demonstreze ca 7 aprilie anu a fost o intamplare, ca asa cum l-au convins pe Vladimir Voronin sa plece, asa o sa-l sileasca si pe Plahotniuc. Daca Parlametul este forul suprem in tara, atunci nu uitati ca poporul este stapanul Republicii Moldova, iar daca el nu te vrea, trebuie sa pleci!

Am speranta ca azi se va decide soarta tarii, ori castiga poporul ori oligarhii! Pacat ca in piata nu sunt lideri adevarati, dar nu cred ca mai conteaza, daca poporul chiar vrea sa schimbe viata asta de mizerie pe una mai buna. Esti in piata? Bravo! Nu esti in piata? Ce mai astepti? Vrei sa-l vezi pe Plahotniuc presedinte sau premier in Moldova?

Candu sau Plahotniuc

Andrian Candu sau Vlad Plahotniuc – Finul sau nasul premier in Moldova?