Buna treaba si cu FaceBook-ul asta, asa mai afli fara sa vrei informatii, iar azi am aflat ca Veaceslav Burlac este avocatul lui Vlad Plahotniuc, in mediul online, sau mai corect spus pe site-ul patronului sau. Parca pana acum, ceea ce mi-a cazut sub ochi doar ma ducea cu gandul ca asa stau treburile, dar stii cum este intre jurnalisti, prezumtia de nevinovatie paba dai cu bata in balta. Iar Veaceslav Burlac a dat cu bata si s-a stropit pana in varful capului!

Veaceslav Burlac sau avocatul lui Vlad Plahotniuc la Vox Publika

Pe mine nu ma poate acuza nimeni ca sunt partinitor, am probe scriu, nu am probe ma fac ca nu vad. Adica pe intelesul lui Veaceslav Burlac, lucrez cu materialul clientului. Iar el mi-a oferit subiectul de azi, Plahotniucofobia sau pe intelesul tuturor, repulsie fata de personaj, conform DEX. Evident ca lui i-ar fi placut mai mult varianta cu “stare patologică de neliniște și de frică obsedantă“, dar in cazul papusarului nu cred ca se aplica nici macar particula “si” din definitie, dara-mite restul.

El vrea sa explice in articolul sau ca nu este Vlad Plahotniuc de vina pentru multe dintre faradelegile din Moldova, deci este absurd ce vrea populatia, adica sa-l vada in justitie si sa nu mai incalzeasca fotoliul din parlament. Pai da, nu este Plahotniuc de vina pentru ca Filat nu si-a facut datoria, sau ca poate el a furat – inca nu e condamnat, nu-i asa?

Stii cand am sa-i dau dreptate lui Veaceslav Burlac? Cand am sa vad primul dosar al papusarului in tribunal si el scapa basma curata! Atunci ori e nevinovat si neprihanit ca o fata mare, ori justitia e asa cum e, dar tot basma curata se numeste ca este. Pana atunci, cat timp ba iese din politica, ba intra si singurii care-l iubesc si apara sunt angajatii lui – platiti de el evident, mi se pare un fel de Jurnal TV cu Tabara Cristian la pupitru, in loc de Cheianu si Durbala. Mare scofala!

Publika TV si Plahotniuc

Veaceslav Burlac sau avocatul lui Vlad Plahotniuc la Vox Publika