Vlad Plahotniuc revine la sefia PDM si nu doar atat, el vrea sa fie in prim-planul vietii politice din Republica Moldova. Acum ca s-au limpezit apele si s-a gasit vinvatul pentru furtul miliardului, mi se pare si mie firesc ca domnul ( teoretic tovaras, daca ma uit cu cine da el mana ) Vlad Plahotniuc sa-si reia locul oficial la carma Partidului Democratm cat mai putea sa fie condus de un presedinte onorific si de doi metri, vorba lui Voronin?

Vlad Plahotniuc revine la sefia PDM si nu doar, el devine liderul revolutiei DA si NU

Azi am vazut ca in urma cu opt ore, adica pe la miezul noptii, domnul Plahotniuc a decis ca a stat prea mult in umbra, asa ca revine in mod oficial la carma corabiei PDM. Nu o spun dusmanii sai, ci chiar el pe pagina sa de FaceBook ( cu bulinuta albastra ). Iata si declaratia, pentru cine vrea sa vada cu ochii lui:

Începând de astăzi, revin în partid și voi participa în mod direct la formarea majorității parlamentare care să asigure o guvernare stabilă și care sper să reușească să cumuleze inclusiv voturile necesare pentru alegerea președintelui țării în luna martie, anul viitor.

Astfel Vlad Plahotniuc si-a informat cei peste 16.000 de fani care sunt intentiile sale, ca sa nu mai fie speculatii de genul ca el este in umbra si ca nu este sef la PDM. Faptul ca nu vrea sa-si urmeze prietenul de peste Prut nu ma mira, la noi in Moldova nu avem inca suficienta forta ca sa ne impunem, deci stam si rabdam. Pana cand? Pai stai ca nu a trecut nici macar anul nou pe vechi ( paradox, vechi pe nou si nou pe vechi?)!

Plahotniuc revine in PDM

Vlad Plahotniuc revine la sefia PDM si nu doar