Pe cand cautam sa vad ce mai face Doru Dendiu ca jurnalist, l-am descoperit pe FaceBook, am citit cateva dintre postarile sale si am inteles: in afara ca se faleste cu cei patru copii ( sper ca nu m-am inselat la numaratoare, caci cine le mai tine numarul de cand este Doru Dendiu in concediu de paternitate ), se mai lauda putin cu sotia rusoaica ( nu ca ar fi ceva rau, dar parca nu prea se pupa cu romanismul asta aratat ostentativ ), iar in rest se cearta cu diversi internauiti, cam la asta se rezuma munca de jurnalist a lui Doru Dendiu azi.

Doru Dendiu jurnalist pe FaceBook si cam atat – ba nu tatic de profesie ar fi mai ok

Cum am ajuns sa scriu despre Doru Dendiu, jurmalism si FaceBook in acelasi articol? Mi-a spus cineva, mai e unul in Moldova, cica e roman, a lucrat la TVR, s-a judecat pentru concediu de paternitate, n-ai auzit de el? NU, dar ce e asa de greu, cauti pe Google si gasesti. Eu auzisem de Lorena Bogaza, dar ea e jurnalista de mult timp la Pro TV.

Apoi am inteles, de fapt Doru Dendiu nu este jurnalist, este activist la PMP – iar daca e sa ma iau dupa limbajul folosit, cred ca domul presedinte Traian Basescu are iar de pierdut ca imagine, dar ce treaba avem noi cada asa-i place omului? Sincer vorbind imi pare rau ca miscarea unionista este asociata din cand in cand si cu numele lui Doru Dendiu, dar in politica nimic nu este intamplator.

Doru Dendiu tatic

Doru Dendiu tatic – sursa foto: shok.md