Moldovenii se pregatesc de zor pentru sarbatorile de iarna, in curand vor merge cu shorcova la Shorhei pentru ca am auzit ca doar acolo chiar si iarna curge lapte si miere. Asta ma pune pe ganduri, inseamna ca de fapt Ilan Shor a pastrat si pentru el o parte din banii dati lui Vlad Filat, altfel de unde atata lapte, nu mai zic miere? Ma uitam ieri la Juranl TV, nicio schimbare la cabinetul lui Val Butnaru, poate doar invitatial lui Oazu Nantoi.

Shorcova vesela – sau de ce traim din ce in ce mai bine in Republica Moldova

Am vazut si bilantul pentru 2015, chiar traim mult mai bine ca in 2014, o spun statisticile. Nu ne mai este asa de greu sa numaram banii, avem din ce in ce mai putine griji, multa lume primeste deja leafa intr-o singura bancnota, despre pensii nici nu mai zic. Am rezolvat si problema cu tara care e mereu pe ultimul loc, uite acum suntem pe primul! DA, suntem pe primul loc la saracie si la numarul de infractiuni in Europa, ce mai – campioni europeni!

Speram noi sa vina colindatorii mai des in capitala cu sorcova, mai ales ca acum nu mai trebuie sa inchidem PMAN, mergem direct in parc, avantajul fiind ca aici sunt mai multi brazi de Craciun. Mos Craciun vine si el, anul acest ava fi interpretat de Igor Dodon, pentru ca desi este criza, el poate folosi drapele rosii pentru a-si cofectiona costumul de Mos Craciun. Sau s-ar putea sa refuze, zicand ca mai bun este Vladimir Voronin, el e mai mos, Dodon fiind de fapt renul sau spiridusul, fiind mult mai tanar ( si lipsit de minte )! 🙂

Obiceiuri de iarna

Shorcova vesela – sau de ce traim din ce in ce mai bine in Republica Moldova