Raspopitul Cristian Tabara s-a compromis aseara canad impreuna cu colegii sai de la Publika TV au inceput o campanie murdara impotriva premierului nominalizat de Nicolae Timofti, Ion Paduraru. Cine vorbeste de integritate? Cel exclus de la Pro TV pentru ca si-a abuzat fata vitrega de 12 anisori? Daca ma gandesc bine, nu stiu de ce raspopitii au o atractie bolnava pentru minori, dar iata ca despre asta nu prea vorbeste Cristi Tabara, el are de comentat despre averile altora, rivalii lui Vlad Plahotniuc.

Raspopitul Cristian Tabara s-a compromis la Publika TV

Nu as fi zis probabil nimic despre Criastain Tabara, nici macar ca este vandut lui Plahotniuc – aici nu poate nega, este platit regeste de oligarh – daca nu vedeam titlurile de la Publika TV, imediat dupa ce a fost nominalizat Ion Paduraru la functia de premier. Adica cum sa-i sufle de sub nas postul lui Plahotniuc, ingerul dreptatii inMoldova? Da, Vladimir Plahotniuc este in ochii lui Cristian Tabara un ingeras, fara de pata! Precis domnule raspopit, fugit din Romania dupa ce ai primit un sunt in spate ( nu pot sa-i zic posteriorului pe nume, am o jena ) de la Pro TV?

Daca la o televiziune de stiri poti pune titluri la la Jurnal TV, la Ora de Ras, atunci este clar ce fel de jurnalist este Cristian Tabara, unul invinuit de abuz asupra fetei sale vitrege, de doar 12 ani! Planeaza sau nu suspiciuni asupra dumneavoastra domnule raspopit? Sau poate si eu sunt un vandut – chiar ma intreb cui, ca sa-l am si pe el in vizor, data viitoare? Voi reveni cu amanute picante despre apucaturile mai putin “ortodoxe” ale analistului – deja poti face niste supozitii de ce ii place atat de mult expresia “analist” si de ce sta mai mult cu spatele la gard. 🙂

Cristian Tabara

Raspopitul Cristian Tabara s-a compromis