Sambata erau trei mitinguri in capitala Moldovei, unul sustinut de platforma DA, la care au aderat si alti pro-europeni, chiar daca nu0i prea agreeaza pe Topi, unul sustinut de Usatii si unul de Dodon. Cand mai munceste Usatii nu stiu, acum am inteles ca o sa-i dea amenda pentru ca sta mai mult la mitinguri decat la munca, dar cred ca 20.000 de lei nu e o avere pentru Renato, nu-i asa? Ce se doreste? Alegeri anticipate, ca sa ajunga si ei la cascava, ciolan sau fasole, caci deja nu mai stiu ce se da in Parlament in 2016.

Moldova incotro – dupa trei mitinguri rezultate zero

Am sa incep cu problema micsorarii numarului de parlamentari, care in opinia mea este o mare gogoritza. Adica 101 e prea mult? Cati sa fie, trei sau patru ar fi OK? Probabil ca da, sa avem un parlament mai mic decat aparatul din guverm merge? In fine, degeaba „graiesc”, nu ma aude nimeni. Anticipate? Pai ce ar fi sa stam noi linistiti pana in martie? Nu se poate? Unde alergam, nu mai zic ca nici nu avem timp sa le organizam, dar suna bine, vrem anticipate!

Exista pericolul sa o luam iar spere est? DA, exista si inca cum exista! Il vedeti pe Dodon pro-european? Sau credeti ca Renato Usatii vrea ceva concret? OK, mai inghetati putin, daca nu ati inteles ca nu asa se face democratia si ca la vot gandesti de 10 ori si dai votul o osingura data, pe patru ani cel putin! DA, acum ma critivcati ca nu-s, ca m-am vandut sau mai stiu eu ce va trece prin cap, dar facem prinsoare ca nu se rezolva nimic pana in martire? Mai vorbim, eu nu plec nicaieri!

Fosti sef de stat in Moldova

Moldova incotro – dupa trei mitinguri rezultate zero