Vlad Cubreacov a devenit un mucalit, probabil pentru ca se vede izolat la periferia vietii politice din Republica Moldova, desi poate isi mai insceneaza o rapire si cine stie, macar o sa-l dea la stiri. Pentru cine nu stie, mucalit se gaseste in dex, iar poza de mai jos reflecta perfect situatia celor doi, Vlad Cubreacov si Iurie Rosca – unul face pe seriosul, iar altul pentru ca stie el ce stie, ce se pune la cale, rade si o face cu pofta. Iar daca la destramarea Frontului Popular atat Cubreacov cat si Rosca puneau umarul, pentru a-i netezi calea lui Voronin, azi cel ce si-a ras mustata, a trecut iara-si la lupta subversiva.

Vlad Cubreacov, musca pe caciula, sau cu Iurie Rosca in barca, apoi la cutite

Vlad Cubreacov a descoperit abia in 2015 ca Iurie Rosca a tradat PPCD-ul, doar ca din cate stiu eu, intreg partidul milita alaturi de barbos la ridicarea in slavi a cneazului Voronin. Azi, cand din PCRM nu a ramas decat o amintire in Parlamentul Republicii Moldova, doar sapte parlamentari, Vlad Cubreacov e de parere ca vinovatul actiunilor PPCD e nimeni altul decat colegul si aliatul sau Rosca. El crede sincer ce zice? Nu de alta, dar daca e sincer inseamna ca alta e problema, la nivelul de intelegere a propriilor actiuni.

Sa te aliezi cu cel ce vorbeste moldoveneste cand tu te chinui sa explici ca e limba romana, este ori lipsit de sens, ori lipsit de bun simt, numai act politic nu se poate numi. Mai interesant este ca desi comenteaza doar politic, se declara apartinic – adica nu tine cu niciun partid, doar il sustine! Stiti ce cred eu, cel mai periculos dusman al Moldovei este omul inteligent pus in slujba distrugerii nationale, caci pe el e mai greu sa-l dovedesti, il duce capul cum sa o intoarca, restul sunt ata de usor de contracarat, ca nici nu ai nevoie de argumente, doar ii citezi in doua ipostaze si gata, ai gasit contradictia.

Vlad Cubreacov si Iurie Rosca

Vlad Cubreacov, musca pe caciula, sau cu Iurie Rosca in barca, apoi la cutite