Poate va intrebati de unde stiu ca Valentin Dolganiuc este platit de Victor Topa, nasul colegului sau de alianta, Andrei Nastase. Ei bine daca mai era nevoie de o confirmare, azi „musiu” Valentin Dolganiuc a refuzat sa cedeze PMAN unuionistilor pentru o zi, desi evident ca nici nu era nevoie de acordul lor, pentru ca din cate stiu eu, nu a cumparat-o nici ma-sa ni nici ta-su ( ca sa ma exprim in termenii pe care-i inteleg cei din Platforma DA). Era evident vorba de un act simbolic, de respect al unor cetateni din Republica Moldova care se simt legati de evenimentul din 27 marte.

De unde stiu ca Valentin Dolganiuc este platit de Victor Topa si Andrei Nastase

Poate lumea nu stie, dar mai nou Valentin Dolganiuc are impresia pa PMAN  ( Piata Marii Adunari Nationale ) din Chisinau este a familiei sale – la fel cum si Andrei Nastase si nasul  sau Victor Topa au avut impresia ca actiunile de la VictoriaBank erau mostenite de neamul lor. Uite ca nu este chiar asa, candva cu siguranmta ca toti vor ajunge dupa gratii. Cum de si-au permis liderii partidului DA sa ocupe la nesfarsit PMAN, fara a mai permite cuiva sa desfasoare manifestatii acolo, nu stiu. Dar stiu ca pana la urma exact poporul trebuie sa-i scoata de acolo, pentru ca nici din punct de vedere legal si nici moral nu mai au ce cauta acolo.

Ce-mi place este sapca lui Valentin Dolganiuc, adusa direct din Germania, din Frankfurt – banuiesc ca nu mai este un secret pentru nimeni! Deci ce va zic? Popor moldovean trezeste-te pana nu e prea tarziu!

Valentin Dolganiuc

De unde stiu ca Victor Dolganiuc este platit de Viorel Topa si Andrei Nastase