Andrei Nastase a comandat un sondaj de opinie ca sa vada daca o sa fie sau nu ales presedinte al Moldovei, desi chiar si asa cum arata rezultatele facute de el, nu pare a fi preferatul publicului, eu ma indoiesc ca este corect ce a aflat el. De ce? Pentru ca in afara de Igor Dodon stanga nu pare a fi reprezentata in sondaj, prorusii ma indoiesc ca ar vota Maia Sandu sau Andrei Nastase, nu mai zic de Iurie Leanca sau cea au mai avut ei in sondajul lor.

Cum l-a depasit Maia Sandu pe Andrei Nastase in sondaje la prezidentiale

Deci precum ziceam, pe langa faptul ca este un sondaj eronat – sa nu zic minicinos – sondajul ne arata ca nici porinte prietenii sai Andrei Nastase nu este preferatul zilei, ci Maia Sandu, care mai ca nu si-a facut campanie electorala in ultima perioada, chiar daca si-a infiintat acolo un mic partid politic si s-a apucat de strans semnaturi.

Sa-i zici lu mutu ca Igor Dodona are doar 4,95% si-l depaseste Iurie Leanca cu ale sale 6,18 procente. DAr ce rost are sa demonstrez ca albul e alb si ca Da-ul minte? Hai sa le analizam sondajut, ce rezulta? Ca 14,4% dintre moldoveni nu ar vota cu cei identificati de Viorel Topa ca posibili presedinti ai Moldovei. Daca-i adunam pe astia la Igor Dodon ( in ideea ca este evident ca nu se identifica cu pro europenii ) ajungem la 19,35%, total gresit daca stim deja ca cei care vor in Europa abia daca depasesc 55%. Sa dai orientarii de stanga in Moldova nici 20% este un vis la care nici peste 20 de ani nu o sa ajungem, gatantez eu!

Concluzia: nu mai visa finule, nasul ramane in Germania in urmatorii patru ani, v-ati zbatut degeaba! Iar daca mai continui pe linia asta, garantat te muti si tu, caci in Parlament nu te prea vad bine! Mai ales daca DNA-ul trece Prutul! 🙂

Alegeri anticipate MD

Cum l-a depasit Maia Sandu pe Andrei Nastase in sondaje la prezidentiale