Viorica Visan  a fost eliberata dupa 10 ani de arest nedrept, din vina procurorilor si dupa ce adevaratul criminal a recunoscut faptele comise. Asa se face ca a stat privata de libertate 10 ani, de la 44 si pana la 54 de ani, cine-i mai da anii inapoi, ce viitor mai are ea si cum a fost Viorica Visan reabilitata? Sincer sa fiu asta este impresia mea despre procurori, ca vor sa aresteze indiferent daca este sau nu este omul vinovat.

Viorica Visan  eliberata din penitenciar dupa 10 ani de arest nedrept

Anul acesta Viorica Visan a implinit 68 de ani, iar 10 ani din viata i- apetrcut in penitenciar pentru o vina imaginara, doar pentru ca un procuror nu si-a facut cum trebuie treaba, iar un judecator ca decis ca sunt suficiente dovezi ca femeia sa primeasca 17 ani de condamnare. Pentru ce? Ce face statul roman dupa ce constata ca a prahoveanca fost inchisa pe nedrept? Nimic! Care a fost vina ei?

Vina sau mai bine zis ghinionul Vioricai Visan a fost ca soacra ei in varsta de 70 de ani a fost gasita moaarta in anul 1994, deci nu pe vremea odiosilor, cand se zice ca de vina era comunismul pentru ceea ce faceau functionarii statului. Da, este vorba de perioada acutala, iar soacra a fost gasita ingropata in propria gradina. Cum condamnata nu era in relatii bune cu soacra, iata ca devine principalul suspect, vinovat si incarcerat. Dovezi? Cam putine am spune noi. A fost chemata sa dea declaratii, incarcerata preventiv si apoi definitiv. Asta pana s-a descoperit adevaratul faptas, dar ce folos? Are o pensie de 900 de lei pe luna si a primit 1000 de euro despagubire morala pentru 10 ani petrecuti pe nedrept la penitenciar. Deci cam atata face viata unui om, 100 de euro pe an, sau 10 euro pe luna!

Viorica Vișan

Viorica Vișan eliberata dupa 10 ani de arest nedrept