Iata ca pentru tinetii nostri din diaspora se va organiza la Centrul de Fotbal Buftea, în perioada 23-30 iunie 2018 o preselectie pentru a forma echipa Under 15. Daca vreti sa participati la preselctie va trebui sa va grabiti si sa trimiteti un email pena pe data de 15 mai 2018 pe adresa scoutingextern@frf.ro . Gasiti mai multe detalii depsre ce va trebui sa mentionati in email: nume si prenume,. data nasterii, cluburile la care ati mai jucat si pe ce post, etc.

Preselectie pentru viitoarea echipa nationala Under 15 la fotbal

Daca vetyi fi admisi va trebui sa veniti la Buftea pentru selectia finala, va trebui sa aveti actele de identitate la voi, acordul clubului la care jucati, echipament sportiv propriu. Selectia finala va avea loc la vara, dar daca ati fost admisi la preselectie veti primi toate detaliile pe email. Evident ca trebuie sa stie si parintii despre acest lucru, ba mai mult in email-ul trimis la FRF va fi trecut si telefonul lor.

Iata ca se deschide o portita si pentru copii nascuti sau care traiesc in diaspora, chiar daca evident pentru ei este ceva mai scump sa ajunga din tara unde traiesc pana la Buftea. Daca veti distribui acst articol in grupurile romanilor din Uniuena Europeana – dar si peste ocean este ok – poate veti ajuta un tanar sa-si vada visul cu ochii, sa joace in echipa nationala de fotbal a Romaniei!

juniori fotbal

Preselecție pentru viitoarea echipa națională Under 15 la fotbal