Un veteran de razboi cu o pensie mizera a gasit [ asa credea el ] solutia sa-si aline zilele putine care i-au mai ramas, asa ca la 92 de ani mergea cu trenul si lua cu el ca insotitor diverse persoane – nu stiu cum le gasea, dar se pare ca nasul i-a pus gand rau si l-a dat pe mana fiscului. Acum ar edosar penal si are de dat statului 20.000 de lei, prejudiciu pentru car ei s-a pus sechestru pe casa. Va interveni Klaus cu cele sapte case sau Nastase in ajutorul sau? Ma indoiesc, chiar sunt curios daca presa va mai relata deznodamantul afacerii.

Veteranul de razboi si fiscul sau mersul cu trenul  la pret redus

Nu stiu cum si cand sta fiscul sa vaneze astfel de oameni, cred ca pica in mana legiutorilor din rautatea unora sau din nesansa, iar aici cred ca faptul ca nasul din tren a facut sesizare, a declansat un proces care in tara asta plina de hoti nu avea cum sa duca decat aici – veteranul uitat de stat este acum victima staului pe care l-a aparat in razboi! Poate fi ceva mai aberant?

Pe vremea lui Basescu am vazut o mama ajunsa la penitenciar pentru ca nu mai avea bani sa dea o pensie alimentara, acum veteranul care precis a strans sume colosale, daca prejudiciul este de 20.000 de lei – adica mai putin de 4500 de euro! Oare va exista candva in tara asta sansa de a trai decent la batranete? Oare cate zile mai are veteranul de 92 de ani ca sa-ti bati astfel joc de el? Nu se putea da cu suspendare ca la Dragnea? Ei na, nu se putea, asta este dusmanul care duce tara de rapa, veteranul de razboi!