Uniunea Europeana si Spatiul Schengen se vor desfiinta in curand daca nu se va gasi o solutie pentru islamistii si rusii ce-si au rezidenta pe teritoriul ei. CAre este legatura dintre islamisti si rusi? Simpla si vizibila, ambele au aceiasi deviza, unde suntem noi e pamantul nostru! Pentru cine nu stie, unde este o moschee, pentru radicalii musulmani este pamant islamic, deci le apartine. Sau mai pe scurt, daca apare undeva o moschee, acel pamant este sfant pentru ei si trebuie cucerit! La fel si pentru rusi, daca primesti unul in ospetie, e casa lui, trebuie aparat de Putin!

Uniunea Europeana si Spatiul Schengen se vor desfiinta

Cum scapam de amenintarea islamica si ruseasca in Europa? Ii trimitem frumusel pe tot acasa la ei! Pare dur, dar est esingura solutie, sau in caz contrar sa nu ne plangem, asa vrem sa traim, asa va fi. Credeti ca Parisul este ultima tinta a islamistilor si ca pana in 2016 va fi liniste? Asteptati sa vedeti, discutam peste putin timp! La fel si cu rusii, credeti ca vor renunta la ceva? Credeti ca doar in Ucraina va fi pana la fineel anului viitor razboi civil? Mai traim, mai vedem, dar sa nu-mi ziceti apoi ca sunt cobe, sau mai rau – profet sau clar vazator!

Cancelarul german, Angela Merkel, a afirmat miercuri în fața Parlamentului European că regulile europene actuale privind tratamentul în cazul solicitanților de azil sunt ”învechite” și că trebuie înlocuite cu ”o nouă procedură”.

Am dat si citatul d emai sus, ca sa nu se creada ca inventam, doar ca evenimentele recente ne dau dreptul sa anticipam ca ne aflam in pragul unei crize europene mult mai grave decat cea din 2008. Rusia si-a reluat activitatil emilitare ostile oriunde este posibil, ba mai mult cauta noi teatre unde sa-si duca trupele si munitiile. Arabii au inceput sa lupte deschis pe teritoriul Europei, deci ne aflam in pragul unei catastrofe globale, doar ca unii inca nu vor sa deschida ochii si sa accepte asta.

Uniunea Europeana

Uniunea Europeana si Spatiul Schengen se vor desfiinta in curand