Desi nu cred ca se va schimba nimic in urma rezolutiei adoptate de SUA – mai exact de Camera Reprezentanților din Congresul Statelor Unite ale Americii, nu pot sa nu ma bucur cand cineva ne ia apararea in fata Rusiei. Acum cateva zile, americanii au cerut a nu stiu cata oara armatelor rusesti sa elibereze teritoriile ocupate abuziv din Georgia, Ucraina si Republica Moldova. Evident ca rusii se fac ca ploua, ca de obicei, doar alde Dodon, Usatii sau Shor nu au nicio problema cu ocupatia sovietica din Transnistria, lor le place si le prinde bine.

Congresul Statelor Unite ale Americii vine in sprijinul Republicii Moldova

Intersant mi s-a parut ca spere deosebire de Republica Moldova unde mereu avem lipsa la apel parlamentari, in SUA – unde Camera reprezentantilor numara 435 de membri, rezolutia de mai sus a fost votata pozitiv de 411 de congresmani, iar 10 au fost impotriva. Adica un total de 421 de persoane prezente la vot, un procent considerabil. Aceasta rezolutie a fost aprobata dupa ce in luna iulie a anului trecut acelasi lucru s-a intamplat si in Senat.

Am vrut doar sa mai arat inca odata ca daca rusii ne calca in picioare, nu acelasi lucru se intampla cu occidentalii, chiar daca ei dorm linistiti si sigur nu vizeaza urat noaptea pentru ca noi o ducem asa cum o ducem. Evident ca nimeni nu este raspunzator de soarta ta, mai ales ca unii de genul lui Voronin nici nu-si doresc asta, dar fata de Rusia care ne calca in picioare de cate ori are ocazia, eu zic ca merg pe mana americanilor si a europenilor!

SUA salveaza Moldova

Congresul Statelor Unite ale Americii vine in sprijinul Republicii Moldova