Live text: Simona Halep versus Serena Williams Australian Open – dupa primul game Simona Halep conduce cu 1 la zero si mai mult decat atat, castigat la zero! Sa reamintim ca scorul in cele noua meciuri este in favoarea americancei, 8 la 1 pentru Serena. Intre timp s-a terminat si game-ul al doilea, un nou breake, de data asta pentru americanca si scorul a devenit 1 la 1! Meciul a inceput la ora 10, ora Romaniei. Serena Williams a fost sanctionata pentru ca a tras de timp la inceperea meciului. Sa-i tinem pumnii Simonei, desi acum la serviciu este Serena si se pare ca si-a revenit. 40 -30 si inca o minge de game pentru Serena!

Simona Halep versus Serena Williams

In acest moment este 2 la 1 pentru Serena Williams, dupa ce fiecare a avut cate un breake, acum serveste romanca. Din pacate este deja 40 15 pentru americanca, iar Simona are nesansa sa mai grejeasca o minge si este din nou breake, trei game-uri la rand castigate de Serena Willliams. Optimile incep in mod ciudat, iata ca iarasi o vedem pe Simona conducand pe serviciul Serenei, ceea ce ne spune cat de tensionat este meciul de azi. Recupereaza la 30 americanca si avem din nou egalitate.

Williams preia conducerea dupa trei mingi la rand castigate si avem iar castig pentru Williams. Pana in acest moment romanca noastra este in dezavantaj, are nevoie de un breake pentru a egala si de inca unul pentru a castiga primul set. Sper sa nu auzim prea curand despre al noualea meci pierdut de Simona in fata americancei! In acest moment este 30 -40 si Simona este la serviciu! Din pacate este 5 la 1 pentru jucatoarea din America. Setul se termina cu un AS si astfel Serena Williams se indreapta catre victorie!

Serena versus Halep

Simona Halep versus Serena Williams – Australian Open