Simona Halep mai are un singur meci in cadrul turneului de la Brisbane si poate ramane in continuare locul 1 mondial in clasamentul WTA. cea care o putea detrona pe tenismena noastra, Muguruza – este accidentata si deci daca Simona o invinge pe Ying-Ying Duan va fi cap de serie numarul 1 la Australian Open si isi va pastra locul de lider mondial al tenisului feminin. Mai tineti minte momentul in care a fost invinsa de Maria Ssharapova? Iata ca acum ste la un pas de a ramane lider in clasamentru WTA.

Simona Halep, turneul de la Brisbane si locul unu la tenis feminin

Dupa ce a lupta un an ca sa ajunga locul unu mondial Acum a venit momentul ca Simona Halep sa-si apere locul castigat in ierarhia mondiala. Desi multi contesta locul ei pentru ca nu a castigat niciun Mare Slem, desi a castigat alte turnee, iar locul se primeste si la feminin ca si la masculin pe baza de punctaj. Daca meciul de la Shenzhen va fi castigat de romanca, aceasta va ramane pe podium pe cea mai inalta treapta.

Cine o mai poate depasi pe Simona incazul unei infargeri? Caroline Wozniacki ar putea deveni liderul clasamentului WTA daca Simona Halep pierde in fata chinezoaicei Ying-Ying Duan. Dar cum la Brisbane deja nu mai sunt sanse pentru Muguruza, retrasa pentru accidentare, sa speram ca jucatoarea noastra va reusi sa isi pastreze locul. Daca nu, eu zic ca si locul doi sau trei sunt destul de ok, mai ales ca a fost lider, deci la un moment dat va urma si pierderea locului. Insa castigarea unui turneu de Mare Slem ar fi numai bum sa-i incununeze cariera. Mai avem timp, este abia la inceput de drum!

Simona Halep

Simona Halep, turneul de la Brisbane si locul unu la tenis feminin