Cine spune ca paralamentarii dorm? Iata ca dupa ce au mai incercat odata in 2014 dar Curtea Constitutionala le-a explicat ca nu se poate, 40 de parlamentari PSD mai depun o initiativa legislativa: coruptia sa nu mai fie considerata fapta penala pentru un paralamentar, deci sa i se acorde imunitate totala alesului. Mai pe scurt parlamentarii PSD nu mai vor sa fie functionari publici, ci sa fie pur si simplu niste zei bine platiti si fara teama de nimic, nici macar de legea penala!

Imunitatea penala – o noua tentativa PSD de a se salva de pedeapsa

In capul PSD-istilor demnitarul public este o specie aparte, nici pe departe un functionar public, prin urmare chiar daca CCR a deci acum trei ani ca nu e ok, ei spera sa scape de partea penala, chiar si in cazul darii de mita, a coruptiei, etc. La scurt timp celor 40 de parlamentari PSD li s-au mai alaturat si altii, ajungand sa fie deja peste 100!

Ca sa le fie si mai bine, membri PSD au mai lansat o initiativa pentru cei cu probleme cu justitia, faptele de coruptie sa se prescrie in trei ani, deci stai si rabzi putin, daca a trecut perioada, o poti lua de la capat, pana la urma de ce sa stai inchis daca ai ajuns parlamentar? Ai deja o pensie pe viata egala cu minimul pe economie daca ai stat patru ani in fotoliu, chiar daca esti condamnat poti fi chiar si seful Parlamentului, ce-ti mai trebuie? Multi bani si imunitate totala – poate si dupa ce nu mai esti parlamentar. O indemizatie ca presedintii si masina de serviciu, casa de protocol?

Dragnea si legea penala

Imunitatea penala – o noua tentativa PSD de a se salva de pedeapsa