Chiar daca este un joc al cifrelor, nu putem sa nu ne bucuram de faptul ca Simona Halep a urcat iar pe prima ozitie in ierarhia WTA. Anul acesta a fost bun cu romancele noastre la tenis de camp, avem inca cinci nume in TOP 100, iar Simona Halep este cu peste 400 de puncte in fata locului doi, Caroline Wozniacki. Asa se face ca jucatoarea daneza are de gand sa lupte mai departe pentru locul unu, mai ales ca a castigat asa cum se stie, Australian Open anul acesta. Dac va mai castiga cateva Grand Slam-uri cu siguranta ca va redeveni pe prima pozitie WTA.

Simona Halep a revenit pe prima pozitie in ierarhia WTA

Nu vrem sa ne imbatam cu apa rece, dar faptul ca Simona Halep este pentru a doua oara locul unu mondial in clasamentul WTA arata ca traseul ei a fost unul formidabil, chiar si daca nu a reusit pana azi sa castige niciun turneu de Mare Slam. Faptul ca daneza  Caroline Wozniacki si-a propus sa castige la Roland Garos este un imbold si pentru Simona, este randul ei sa arate ca poate si ca nu degeaba a ocupat locul unu de doua ori pana acum.

Chiar daca Simona Halep are un avantaj destul de mare fata de locul doi, daneza o poate ajunge si chiar depasi pe compatrioata noastra, fiind suingura care are sanse reale sa faca asta. Sa vedem ce vor face cele doua la  Indian Wells, urmatorul turneu la care vor junca ambele jucatoare. Simona vine dupa o accidentare, Wozniacki vine cu multa incredere dupa ce a castigat un Mare Slam, sa vedem ce se va intampla mai departe! Simina, iti tinem pumnii!

Simona Halep numarul 1 WTA

Simona Halep a revenit pe prima pozitie in ierarhia WTA