A, zis si am avut dreptate, in lupta lui Tudorel Toader cu Laura Codruta Kovesi a castigat la puncte sefa DNA-ului. Desi in cadrul disputei din CSM l-am vazut mai mult zambind pe Ministrul Justitiei, iata ca acum lumea cere demisia sa. Asa ar fi corect, desi multi spun despe el ca este un tip competent, doar ca se pare ca sta la mana lui Dragnea, ceea ce nu e chiar OK. Una este sa urmezi linia politica a partidului, chiar daca este vorba de PSD – asat e, alta este sa te chinui sa ingenunchezi justitia dupa modelul in care Henric al VIII a facut cu catolicii. Lui Henric i-a mers, doar ca era in Evul Mediu, iar noi suntem azi in mileniul III!

Tudorel Toader si Dragnea invinsi la puncte de Codruta

Ma astept la un discurs care sa-l termine pe Tudorel Toader – ma rafer la discursul lui Klaus Iohannis, care va anunta cu surle si trambite ca nu o va revoca pe Codruta. Ce se mai agitau ieri spiritele in sensul ca sustinatorii PSD – ma refer aici la presa, ne sugerau ca Iohannis risca suspendarea, daca nu o revoca pe Codruta. Uite ca acum le-a dat peste nas si le rade in fata, avizul CSM-ului il scuteste de a se lupta cu PSD-ul, mai mult ii serveste pe tava o medalie nemeritata.

In mod cert actiunile lui Klaus Iohannis au crescut, mai ales ca era intr-un con de umbra dupa zecile de emisiuni cu casele sale – care nu pricep cum de i s-au luat dar nu are nimeni nimic de plata – nici juridic si nici pecuniar! Ce va face acum Dragnea? Cum va pune pumnul in gura procurorilor? Sa-i asteptam urmatoarea miscare, nu l-am auzit sa iasa din ascunzatoare si sa-si asume infrangerea!

Tudorel vs Kovesi