Simona Halep a fost eliminata de la Indian Wells de Naomi Osaka  dupa un meci epuizant. Simonei nu prea i-a intrat nimic, pierzand setul doi la zero, chiar daca a fost de cateva ori in situatia de a castiga macar un game. Ultimul game a fost lung, dar in final Naomi Osaka a castigat meciul la zero. Asa se face ca desi Simona Halep ramane locul unu mondial, paraseste turneul in semifinale. Primul set a fost castigat de japoneza cu 6 la 3, dar acest 6 -0 este totusi mai dureros.

Simona Halep eliminata de la Indian Wells de Naomi Osaka

Nu stiu de ce am vazut pe fata Simonei Halep deznadejde inca de la scorul de 2 la 0 din setul doi, iar faptul ca naomi a servit impecabil castigand mult epuncte din serviciu, fara a mai fi nevoie sa joace, a insemnat mult. Evvident ca nu cred ca e o tragedie ca la acest turneu Simona Halep nu a jucat finala, mai sunt turnee si cred ca va trebui sa lucreze mai mult la partea mentala a meciurilor, sa se considere o invingatoare ce nu poate pierde nici macar un meci.

Cred ca inca de la inceput Simona a pornit cu stangul in aceasta semifinala, condusa cu 2 la 0, revine si egaleaza la doi ca apoi sa fie invinsa cu scorul de 6 – 3. Dar setul secund a fost sa zic asa un dezastru. Faptul ca de la 3 -3 in primul set Simona nu a mai castigat nici un game spune multe despre meci, dar daca l-ati fi urmarit live pe Digi Sport, ati fi vazut ca jucatoarea noastra a luptat pana la ultima minge, fiind pe punctul de a castiga game-ul sase. Nu a fost sa fie, Simona fruntea sus si ne revedem la urmatorul meci.

Naomi Osaka

Simona Halep eliminata de la Indian Wells de Naomi Osaka