Nu vreau sa fiu eu ala care agita spiritele, dar stau si mai intreb daca este normal sa nu vezi in Sfantu Gheorghe decat steaguri ale Ungariei pentru ziua de 15 martie -0 desi cum au fost puse cu zile inainte, presimt ca o sa stea cel putin o saptamana dupa atarnate ca o sfidare la adresa tarii in care traisc azi maghiarii din Sfantu Gheorghe. Prefectura i-a somat dar primaria a refuzat categoric, deci mai bine va plati bani din buzunarele tuturor – caci sa nu uitam ca in oras sunt 21% romani, deci de ce sa le iei banii pentru amenda daca tu nici macar nu-i respecti?

Primaria din Sfantu Gheorghe ne sfideaza pe fata, atat pe noi cat si toata tara

Sper ca ati inteles bine: prefectul a cerut arborarea steagului Romaniei – a tarii in care traim azi cu totii, romani si maghiari. Iar primarul a refuzat categoric! Este evident ca pot sa-si posteze steagul la care tina tat de mult, la fel cum si romanii din Moldova pun steagul romanesc- aici e chiar dificil, caci este identic cu cel al basarabiei, doar ca al lor este cu stema. Ideea este ca a refuza sa arborezi intr-un oras din Romania steagul tarii, deja bate la ochi, nu vi se pare?

Ca sa rada de noi si mai tare, spun ca ce vedeti in poze nu sunt steaguri si nici drapele ci sunt panglici – adica mai pe scurt ei sunt panglicari? Ce se va intampla mai departe? In Covasna cred ca nimic, nici in Harghita sau poate nici in Mures – sau in Targu Mures, dar cu siguranta pe plan national, maghiarii au de pierdut pentru ca va creste nationalismul. Va fi cineva castigat din asta? Ma indoiesc, cu atat mai putin maghiarii!

Drapele 15 martie Sfântu Gheorghe

Primăria din Sfântu Gheorghe ne sfidează pe fața, atât pe noi cât și toată țara