Cat de saraci sunt romanii in 2018? Statistica spune ca avem 5.000.000 de saraci – adica care nu au nici minimul de subzistenta! Ca sa nu-mi racesc eu gura – vorba vine gura, caci este un site scris nu vlog, va las sa urmariti emisiunea „Romania te iubesc”! Orase sub orice critica si orase cu care ne putem mandri. Oricare ar fi orasul din Romania, nu suntem nici pe departe la nivelul Europei dezvoltate. dar oricum avem orase precum Bucuresti, Oradea, Cluj sau Timisoara. In rest pare a fi cam dezastru!

Romania te iubesc in 2018 – anul centenarului, 5.000.000 de saraci

Daca te uiti la cele doua judete, Botosanui si Teleorman ramai fara cuvinte. Comune unde nimeni nu are din ce trai, unde singurii angajati sunt cei de la stat! Ce ma dezgusta mai mult este reactia lui Liviu Dragnea – lasand la o parte politica, emisiunea Romania te iubesc este  departe de politica, nu zice ca a fost bine sub umbrela PNL, sau sub Basescu, ci doar filmeaza si ne spune cat de rau traiesc cei 5.000.000 de romani! De ce nu e interesat sa discute? Nu cred ca exista dubii in privinta asta.

Ministii care nu vor sa discute cu presa, politicieni care cred ca mergem inainte desi evident ca suntem cea mai saraca tara din Uniunea Europeana, dar asta nu spune tot – suntem asa de saraci ca abia ne taraim. Sa fie Oradea ceva din afara estului? Sa fie vorba ca primarul e de la PNL? Nu cred, avem comune si orase unde merge treaba. Cum a reusit sa economiseasca 2 milioane de euro intrr-un an si a cosntruit doua poduri peste Cris veti afla din film. Va las sa ascultati si sa vedeti ce s-a ales de tara asta in aproape 30 de ani!

Romania te iubesc

Romania te iubesc in 2018 – anul centenarului, 5.000.000 de saraci