Am scris de multe ori despre Andrei Gheorghe, nascut cu doar cativa ani inaintea mea. Nu am sa repet acum ce am scris despre el, nici nu am sa-mi expun parerile personale, cum se spune – despre morti numai de bine! Cu talent sau fara , a fost unul dintre cei prezenti in radio si televiziune, l-am vazut de multe ori invitat la emisiunie, deci a fost unul dintre formatorii de opinie din tara noastra. Pentru cine nu stie, este nascut dintr-u tata roman si o mama rusoaica, in Rusia la Lipețk.

Andrei Gheorghe s-a stins la numai 56 de ani

De ce a ales sa studieze la facultatea de litere si cum l-a ajutat ca a fost la sectia de limba rusa – engleza, nu stiu. Evident ca faptul ca ma asa era rusoaica l-a marcat, asa cum ne marcheaza pe toti legaturile de sange. A avut succes la la Antena 1, a avut chiar un sucees marisor la radio 21, iar in curand o sa-l vedem intr-un rol mic intr-o productie cinematografica semnata de Francis Ford Coppola (  a mai jucat in 2002 in filmul ”Amen” al lui Costa Gavras ).

Andrei Gheorghe s-a implicat in media inca din 1990, deci este un pionier intr-o lume descoperita de noi dupa Revolutie. A ajuns intr-un con de umbra in ultimii ani, se retrasese la Voluntari, iar privirea ii era stinsa de ani buni, chiar daca nu o recunostea nici el nici putinii sai apropiati. Pentru multi lipsa sa va fi resimtita mult timp, pentru altii a fost un simplu trecator prin viata, dar care si-a facut simtita prezenta. Odihna vesnica Andrei Gheorghe!

Andrei Gheorghe a decedat

Andrei Gheorghe s-a stins la numai 56 de ani