Ziaristii de la Antena 3 s-au invatat sa dea pe post tot ce viseaza noaptea, doar ca uite ca acum sunt datori cu 300.000 de lei catre Codruta Kovesi – pentru ca nu spui ce vrei si cum vrei, fara sa ai limite. Nu o apara pe Laura Codruta, inteleg eu ca are ea ale ei probleme cu morala, etc. dar asta este politica, e pusa acolo sa-i prinda pe smecherii din parlament, deci pana acum o face cu spor, de restul se ocupa CSM-ul si Iohannis – pana nu vine al treile-a „prezident” si o inlatura – sau de ce nu o mentine pe pozitie!

Mihai Gadea,  Mugur Ciuvica, Bianca Grigore si Antena 3 datori la Kovesi

Abia astept sa vad pe YouTune scuzele publice, iar daca recidiveaza poate ii vad si cu o amenda penala – nu ca asta i-ar scoate din viata publica, avem, noi printul de Teleorman care nici nu se sinchiseste de condamnarea lui, dar asa ca sa le putem zice si noi penali fara sa gresim sau sa fim invinuiti ca mintim! Codrin cere telespectatorilor banii de amenda – cum care Codrin, Stefanescu – ala cu chelie ca Kojak de la PSD! Nu inteleg de ce nu face cheta la PSD, ca asa ar fi frumos – sau sa-si mai vanda din avere chiar el, sa doneze o masina, o casa, ceva la saraci!

Ce ziceti? Ca parca Codrin Stefanescu era la PRM? Pai da era, acum e la PSD, sau o fi la Conservatori? Cine-i mai urmareste pe traseistii astia din politica? Eu ii cunosc dupa „moaca”, dupa orientare politica – adica hoti, mai putini hoti sau nedepistati inca! Stiti de ce sunt rist acum cand termin articolul? Ca nu stiu cum arata si cine este Bianca Grigore – poate ca am vazut-o dar nu o retin pur si simplu! Pe restul ii stiu dupa „mecla”, deci oricand sunt gata sa le mai dedic cate o „oda” – pentru cine stie bacul e clar!

Mihai Gadea

Mihai Gadea, Mugur Ciuvica, Bianca Grigore si Antena 3 datori la Kovesi