Situatie fara precedent in tarile civilizate, numarul doi si trei in stat judecati de Inalta Curte de Casatie si Justitie dar in functie. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu stau pe banca acuzatilor alaturi de Gabriel Oprea si de fosta sotie a sefului PSD, fiind cu totii acuzati pentru abuz in serviciu si instigare la fals intelectual. care va fi verdictul vom vedea, vor lua iar cu suspendare sau vor scapa basma curata?

Trei inalti demnitari judecati azi la Inalta Curte de Casatie si Justitie

O parte din acuzatii din acest dosar si-au recunoscut vinovatia, ce vor zice cei trei muschetari vom vedea. Nu stiu de ce am impresia ca vor fi condamnati de facto doar functionarii care au recunoscut vina, demnitarii fiind ca de obicei facuti scapati pe „portitele” legale. Am mai vazut asa ceva, nu ar fi prima data. Ce ma mirra pe mine este faptul ca stau si ne rad in fata, cum e posibil sa fii condamnat si sa fii sef de Parlament? Singurul necondamnat este Tariceanu, desi conform DNA este clar ca va fi gasit vinovat pentru marturie mincinoasa si favorizarea infractorului.

Am ajuns o tara de ras, condamnati penal in fruntea tarii, Presedintele prins cu mata in sac cu cel putin o casa, alt presedinte suspect ca a vandut flota, ce ne ami asteapta? Uite ca pana si Sarkozy a fost retinut pentru ca aumblat la „cascaval”, dar ne mai mira ca asa sunt de fapt politicienii? Cei care fac legile, cei care vand tara sau o destrama [ a se vdea apctul facut de fiecare guvernare cu UDMR-ul! ].

Cine ne conduce azi tara