Anul 2017 este unul bun pentru Simona Halep, iar turneul de la Madrid castigat dupa o finala ce a durat aproape 3 ore in compania sportivei Kristina Mladenovic ce a jucat pentru Franta desi are rezidenta in Dubai, a confirmat pentru a 17-a oara ca avem o campioana. In alte opt finale a iesit pe locul doi, deci nu cred ca mai este necesar sa ne explice Radu Banciu cine este Simona Halep, nu-i asa? Sau poate Mircea Badea?

Simona Halep din nou victorioasa la Madrid in 2017 la Premier Mandatory

Dupa un meci epuizant ce a durat doua ore si 44 de minute, Simona Halep o invinge pe Kristina Mladenovic cu scorul de doi la unu si a mai adaugat in palmaresul ei inca un turneu castigat. Este al doilea trofeu consecutiv castigat si perormanta a mai fost egalata doar de incredibila Serena Williams ( la 36 de ani are 39 de titluri de Grand Slam castigate ). Pentru Simona Halep au fost sase meciuri grele, ea fiind a doua jucatoare din 2009 si pana azi car ea reusit performanta de a castiga de doua ori consecutiv trofeul.

Setul doi a fost cel mai greu, adjudecat de sportiva noastra la  tie-break, dar setul trei a fost castigat mult mai usor cu 6 la 2. Simona Halep are deja trei victorii in fata Kristinei Mladenovic – o frantuzoaica de origine sarba, stabilita as acum ziceam in Dubai ). Se pare ca frantuzoaica a dat totul in tie-break, nereusind sa-si mai revina in setul decisiv. Bravo Simona!

Simona Halep

Simona Halep din nou victorioasa la Madrid in 2017 la Premier Mandatory