Lucian Harhătă este un roman de succes nascut in Vaslui dar care face afaceri de jumatate de milion de dolari pe an in Australia. Suma ar putea sa para mica, doar ca este vorba de bani facuti din SEO si Marketing, adica bani curati care-i raman lui. Numarul actual de clienti 10, maxim incarcare pe an 20 de clienti! Deci nu mult si fara rost ci putin si bun, cam asta-i deviza celui ce vrea sa performeze si sa nu ajunga sclavul muncii non-stop!

Pe urmele succesului lui Lucian Harhătă din Vaslui in Australia

Deci daca vrei sa castigi bine – sau binisor, fara sa zic ca iti dau reteta sa fii milionar, incearca sa ajungi la clienti mai putini si la venituri mai mari. Adica in mediul online sa lucrezi pentru cativa clienti si sa le faci branding ( cred ca multi dintre cei ce se zbat sa faca afaceri nici nu inteleg corect termenul ), sa-i ajuti sa fie cunoscuti si sa le mearga bine, iar ei sa-ti dea sa zicem un 500 de euro pe luna – la 10 clienti ai avea 5000! Suna bine?

Lucian Harhătă a inceput de tanar munca in IT, a avut si noroc fiind  manager de proiect pentru Investment Club. Oricum nu asta a fost apogeul sau, a revenit din Bucuresti in Vaslui apoi a plecat in Australia, unde este si acum. In Romania a inceput sa faca SEO pentru firme din SUA, evident acolo fiind de fapt finantele adevarate. Poti sa faci si pentru romani, doar ca trebuie sa-i ocolesti pe cei care vor sa faca bici cu 10 sau 20 de euro investiti pe luna! Un minim pentru care trebuie sa lucrezi pentru o firma este sa zicem asa, 50 de euro lunar. Cu 10 firme ai avea un venit de doar 500 de euro, nu mare dar care sa-ti permita sa investesti in tine, sa dezvolti o afacere rentabila.

Afaceri online