Banuiam de mult ca viitorul lui Dorin Chirtoaca nu va fi unul de succes dupa derapajele unchiului sau Mihai Ghimpu, iar daca se adevereste ca pana si casatoria sa cu frumusica Anisoara Loghin a fost una de fatada – cu scopul de a se afla informatii din interior, cred ca viitorul sau politic a luat sfarsit, ca si acela a lui Vlad Filat – condamnat definitiv. CNA ( Centrul National Anticoruptie ) il banuieste ca ar fi putut fi beneficiarul unui procent din afacerea parcarilor.

Dorin Chirtoaca a fost arestat de procurori pentru 72 de ore in cazul parcarilor

Sincer sa fiu, refuz sa cred ca Dorin Chirtoaca a luat sau a cerut avantaje pentru parcari, dar la fel de sincer cred ca dupa cele 72 de ore de arest ca pleca in penitenciarul 13 pentru alte 30 de zile cel putin. Cat va sta Dorin Chirtoaca in arest? Minim 90 de zile, va garantez! De unde stiu? Flerul meu jurnalistic imi spune ca i s-a aranjat de mult acest arest, asa ca nu m-ar mira sa aflam ca desi nu sunt multe dovezi, sunt destule suspiciuni. Evident ca in cazul lui nu se putea un arest la domiciliu ca in alte cazuri celebre deja la Chisinau – in cazuri dovedite de coruptie!

In mod cert nu sunt Chirtoaca si cu Filat cei mai mari smecheri din Moldova, dar vor fi primii care platesc, Shor sau Usatii nu au platit, ultimul sta si rade de la Moscova, iar cel care se crede ca este capul rautatilor – Plahotniuc   nu este nici macar cercetat, nu mai zic acuzat. Cat despre parcarile de pe trotuare – evident este o hotie la drumul mare, daca nu sunt macar gestionate de primarie sau de stat.

Dorin Chirtoaca arestat

Dorin Chirtoaca a fost arestat de procurori pentru 72 de ore in cazul parcărilor