Se pare ca dupa ce am sperat ca primul set este prevestitorul unei victorii la Doha, Simona Halep nu aputut tine piept rivalei sale care a revenit si acastigat meciul cu 2 la 1. Am sperat tocmai pentru ca am vazut-o pe Simona cum a jucat la Fed Cup, dar nu a fost sa fie. Asadar Simona Halep pastreaza locul trei WTA, ramane finalista la Doha, in Qatar, iar noi speram ca va castiga turneul urmator. Asa-i in tenis, vorba unui mare maestru [ al umorului ]. La cei 27 de ani ai sai, Simona Halep mai are ceva de zis in tenisul mondial, doar ca ceva ii lipseste, dar sa nu uitam ca ea a fost numarul unu mondial mai mult decat oricare alta jucatoare – ne referim la pastrea locului fara intrerupere.

Simona Halep a pierdut finala de la Doha

Multi cred ca de fapt Simona Halep a piedut in fata belgiencei Elise Mertens pentru ca aceasta s-a prefacut ca are dureri de spate si a rupt sirul de mingi castigatoare ale romancei. Posibil sa fie si asa, trucul este acceptat tacit in mai toate sporturile. Daca toate calculele sunt bune, Simona Halep va deveni luni locul doi mondial [ 2 WTA ], deci pana la urma totul s-a terminat cat de cat ok pentru noi. Ca mai trebuie lucrat la partea psihologica e clar, de fapt este singurul punct slab al Simonei.

Trucul la acre a recurs Elise Mertens este legal, iar faptul ca a fost un truc este evident, a revenit prea repede de la vestiar si a jucat perfect, deci numai a om bolnav nu parea. Dar asta nu conteaza, important este ca a castigat iar Simona a pierdut. La fel de important este ca in ciuda infrangerii, Simona va urca iar pe locul doi in clasamentul WTA. Restul este istorie deja, iar noi asteptam sa vedem urmatoarea finala, pe care speram sa o castige Romania!

Simona Halep la Doha

Simona Halep a pierdut finala de la Doha