Ilie Nastase a ras de viata asa cum nimeni altul nu a facut-o, s-a casatorit de cate ori a vrut, iar acum dupa divortul de Brigitte , este din nou indragostit. Problema este ca daca atunci cand facea fite pe terenul de tenis era la adapost, acum la peste 70 de ani, a fost prins baut la volan si are dosar penal. Tenismenul si-a recunoscut vina si a spus ca este gata sa faca munca in folosul comunitatii. Aici deja am o problema, cand am fost eu sa vad ce imi ofera statul daca vreau acel venit minim garantat, 100 si ceva de lei pe luna, mi-a zis ca tot ce trebuie s afac este sa dau cu matura pe strazi. Oare asta o sa faca si Ilie Nastase?

Ilie Nastase si munca in folosul comunitatii

Deci asa cum am zis, acum cativa ani am vrut sa verific ce imi da statul roman sa fac daca vreau acei 100 de lei pe luna, eu ca om cinstit dar fara serviciu. Mi-a zis sa dau cu matura. Dar ce va trebui sa faca Ilie Nastase pentru ca a condus in stare avansata de ebrietate si s-a sustras preluarii de probe biologice? O sa aflam pe 27 februarie decizia instantei, parca vad ca e cu suspendare, are 72 de ani, e simpatic si bogat. Asadar este posibil sa nu ajunga dupa gratii ca sa fie la egal cu Brigitte Sfat.

Ilie Nastase asteapta din mai 2018 rezultatul faptelor sale, a fost destul de agresiv verbal cu politistii, probabil facand aluzie la gradul sau de general, dar uite ca nu l-a ajutat deloc. Sa fi facut politistii exces de zel? Nu prea cred, sa conduci ametit la volan, sa mai faci si galagie. parca nu e chiar corect, iar daca Ilie Nastase va fi dat ca exemplu pentru alti teribilisti milionari, nu ar fi ceva rau – parere personala!

Ilie Năstase acuzații

Ilie Năstase si munca in folosul comunității