Fara sa judecam daca Laura Codruta Kovesi este sau nu vinoavata in doasarele in care este cercetata, fara a face nici macar o cat de mica apreciere asupra corectitudinii ei ca procuror, sef DNA, etc. Avem totusi o opinie legata de numirea ei ca procuror sef european. Daca o sustin stainii, cum mai se te imptrivesti tu ca stat roman? A, sa fie cercetata, sa fie condamnata daca este vinoavata, dar nu te apuci tu sa zici ca nu e ok sa fie numita procuror sef european. Adica il sustii pe Dragnea care e condamnat si nu o sustii pe Kovesi pentru ca e suspecta? Te doare mintea!

DigitalPress despre Laura Codruta Kovesi

Se tot specula ca Laura Codruta Kovesi la pleca la Buxelles fara a se prezenta la Secţia pentru anchetarea magistratilor, uite ca nu a fost sa fie asa, ea a fost azi dimineata prezenta si a dat declaratii. Asadar noi o sustinem pentru postul de procuror sef european si deasemenea sustinem sa se continue cercetarile. Cred ca nu e nevoie de declaratiile ei sau de prezenta ei ca sa se stie dac aeste sau nu vinovata in dosarele in care este sau va fi cercetata. A facut Laura Codruta Kovesi abuzuri? Fara sa stim nimic si am zice ca probabilitatea este de 51% sa fi facut, caci cine are puterea, abuzeaza de ea aproape mereu!

Daca este sa ma uit cum arata Viorica Dancila la presedentia Uniunii Europene, cred ca Laura Codruta Kovesi este de 100 de ori mai potrivita pentru postul la car este sustinuta chiar si de tari precum Franta sau Olanda! Repet: daca e vinoavata sa plateasca, pana insa se va stabili vinovatia, hai sa lasam joaca si sa o lasam sa-si vada de cariera ei. O vor europenii? Sa o sutinem si noi, ca n’o fi foc!

Laura Codruța Kovesi 2019

DigitalPress despre Laura Codruța Kovesi