Asa cum ne stiti deja, ne place sa fin corecti – iar daca nu prea suntem de acord cu politica lui Sergiu Mocanu, de multe ori suntem nevoiti sa-i dam dreptate ( si adevar )! Trecand peste aspectul prezentei sale la Jurnal TV acum ceva ani, fara sa cautam asemanari si deosebiri intre Miscarea Antimafie si Platforma DA, va las pe voi sa comentati afirmatiile sale din luna august, cand Andrei Nastase jura pe cravata sa de pionier comsomolist ca Sergiu Mocanu delireaza!

Sergiu Mocanu si Platforma DA in august 2015 – avea sau nu dreptate ( si adevar )?

Pe sase august 2015, Sergiu Mocanu a declarat public ca Andrei Nastase are in plan sa-si faca un partid politic si se foloseste de masele nemultumite si de Jurnal TV sa-si faca capital politic. A avut el sau nu a avut dreptate ( si adevar ), judecati singuri!

Singurul interes al celor care conduc Platforma DA este să se transforme în partid politic, cu sprijinul direct al Jurnal TV!

Sergiu Mocanu si Platforma DA

Sergiu Mocanu si Platforma DA in august 2015 – avea sau nu dreptate ( si adevar )?

Evident ca avea, dar conteaza asta pentru finul lui Topa? NU, asa-s politicienii, iar cand acestia sunt si fosti procurori, adica aia care nu prea se ocupau de arestarea clasei politice corupte din Moldova, nu mai are rost sa facem speculatii, este clar cine sunt si ce vor ei. Ciolanul, evident! Stiti ce imi place mie cel mai mult la politica moldoveneasca? Ca nu este inventiva, merge pe retete vechi de peste 25 de ani ( sa nu zic 100 ). Adica, pleci de undeva – dintr-un partid politic, structura de forta ( vezi si cazul Vladimir Voronin ) si pac, te lipesti de un mic partid finantat obscur de la Moscova, fara viitor politic si te crezi Stefan Cel Mare ( sau Topa cel mic, sau Andrei si merele de aur, etc.).