Fara sa intru in disputa cu nimeni, desi am promis ca o sa ma las de „naravul” de a arata cu degetul, iata ca nu trece o zi fara sa ma vad obligat sa o fac din nou. Ana este unionista ( asa ar reiesi din anumite postari ale ei ), dar este si sustinatoare a lui Andrei Nastase, mai ales la functia de presedinte al Republicii Molodva. Am mai spus in repetate randuri ca acesta este cel putin suspect de infractiuni alaturi de nasul sau Victor Topa. De ce? Pentru ca este asociat in firme cu el, pentru ca se promoveaza la televiziunea nasului, pentru ca a plecat din functia de procuror ca sa-l apere in instanta – deci cel putin din punct de vedere moral, nu poate fi impartial in ceea ce-l priveste pe Victor Topa si actiunile lui.

Ana, unionismul si Plaforma DA cu Nastase presedinte sau demagogie pura

Poate doamna Ana este o doamna de incredere, poate este naiva sau poate ca este pur si simplu pacalita de demagogia clanului Topa ( aici intra cei doi Topi, Nastase, Jurnal TV si multi altii, precum Valentin Dolganiuc si Val Butnaru. Am impresia ca se uita imediat faptul ca ne-au facut idioti utili, ca au spus ca pun batista pe tambal si ca Dodon e cel mai curat moldovean pe care putem sa-l avem la guvernare. Iar acum, hodoronc tronc, sa-l votez pe Andrei Nastase presedinte ca altfel sunt ba a lui Plahotniuc, ba a lui Ghimpu, dar a lui Maia Sandu sau Ana Gutu nu pot sa fiu? Si ca sa nu fie dubii, da sustin PL si asta e, fiecare cu optiunea lui, eu sunt roman si punctum! Ca nu este Mihai Ghimpu un geniu, e clar. Ca nu este nici cel mai bun politician, e si mai clar. Ca o sa-l votez, impotriva demagogului de la Platforma DA, este la fel de clar! Am dreptul sa am parerea mea sau trebuie s afiu de partea cuiva neaparat? Numai vanduti avem in tara asta in afara de antiromanii de la Plaforma DA?

Abordarile de genul daca nu-l votati pe Nastase sunteti vanduti, daca ma contraziceti sunteti la fel sunt puerile, sunt demagogice, pentru ca la fel de bine pot sa spun ca si voi sunteti platiti din banii furati de clanul Topa! Puteti dovedi contrariul? NU, deci hai sa discutam cu argumente nu cu ironii si invinuiri din perioada de pubertate, ok?

Ana

Ana, unionismul si Plaforma DA cu Nastase presedinte