Cred ca trebuia sa scriu acest articol de mult, mai bine zis ar fi trebuit sa fie primul de pe site-ul Plahotniuc.TV, pentru ca vad cat de usor pot fi pacaliti moldovenii cu doar un nume de site, de o masca de unionist sau mai stiu eu ce. Cred sincer ca peste 80% dintre cei care au criticat postarile de pe FaceBook nu au trecut de titlul unui articol niciodata, nu s-au intrebat daca site-ul este al ologarhului Plahotniuc sau al unui alt moldovean ce poarta acelasi nume. La ce-ti serveste sa citesti, sa invetiu daca tu le stii pe toate din pantecul mamei?

Cat de usor poti fi pacaliti moldovenii ? Ce trebuie sa faci ca sa-l castigi?

Am depasit deja pe site-ul nostru cifra de 150 de articole si 1500 de cititori pe zi, dar inca vad persoane care nu trec de titlul unui articol, sau si mai rau, de adresa web. Ma gandesc ca daca ai avea un site de genul www.StefanCelMare.md  ar fi convinsi ca vorbesc cu el sau cu unul din urmasii sai de sange. Adica in mintea lor adevarul spune adevarul 100%, iar ziarul minciuna spune numai minciuni? Cat de greu iti este sa citesti un articol ca sa vezi ce vrea sa spuna autorul?

Asa am ajuns ca Jurnal TV si Publika TV ne mint fiecare pe segmentul sau de audienta, nimeni nu mai judeca, nu se informeaza, poti sa spui orice. De aceea avem partidul Patria, sau Patriotii Moldovei, pentru ca din denumire moldoveanul intelege tot, poate fi si „necuratul” inspate, ce mai conteaza daca e partidul nostru, nu-i asa?

In concluzie, daca vrei sa stii cine suntem – citeste-ne, altfel vei ramane asa cum ai intrat, adica neinformat! Nu zic ca ne pare rau ca nu vrei sa treci de titlul unui articol, pana la urma nu vrem sa ne citeasca chiar toata Moldova! 🙂  Ar fi prea mult!

Fasitate si adevar